Una petita bibliografía dels llibres que conec:

  • La elaboración artesanal del pan. Linda Collister.
  • 365 recetas de pan. Anne Sheasby.
  • Flavoured Breads. Linda Collister.
  • Hacer pan y bollería es fácil. Formulario práctico. Francisco Granados.
  • Le Pain. Anne Vantal. Ed. du chène. Col. Les Carnets gourmands.
    En francès. Amb curiositats sobre el pa i molts dibuixos i gravats. Gairebé no té receptes però és interessant, especialment pels francòfils i amants de la baguette.
  • Deixa un comentari

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

    Twitter picture

    Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

    Facebook photo

    Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

    Google+ photo

    Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

    Connecting to %s